Leren voor het Theorie-examen

Verkeersschool Gert van Beek biedt de ondersteuning die je nodig hebt!

Veilig en zelfstandig de weg op!

Heb je ondersteuning nodig bij het leren voor je theorie-examen, maar geen tijd of behoefte aan een dure theorie cursus met een klas vol leerlingen?

Heb je behoefte aan individuele ondersteuning bij de voorbereiding op het theorie-examen, of wil je met een proefexamen checken of je genoeg geleerd hebt?

DAT KAN BIJ VERKEERSSCHOOL GERT VAN BEEK!!

Met ons nieuwe leersysteem kunnen wij jou dat extra beetje ondersteuning geven.
Veel leerlingen kijken tegen het leren voor het theorie-examen op. Het leren voor je theorie-examen kan lastig zijn als je juist praktisch ingesteld bent of het lastig vindt te plannen naast school, werk en stage.

Wij kunnen jou een volledige individuele cursus aanbieden via zowel teamviewer als aan huis. Het is mogelijk om thuis op de laptop oefen examens te maken, welke door de docent gevolgd kunnen worden. De docent kan op deze manier de juiste ondersteuning bieden, zonder dat je hiervoor de deur uit moet.
Daarnaast word je motivatie bevorderd en geeft het je een stok achter de deur goed te leren voor het theorie-examen, zodat de kans op slagen hoger wordt.

Denk jij, dit wil ik? Vraag dan meer informatie aan bij de instructeur of neem contact op met Verkeersschool Gert van Beek.

 

Heb je credits ontvangen en wil je oefenen, log dan in op de website: http://gertvanbeek.mijntheorieonline.nl

Bel ons vandaag nog! 06 – 205 691 49