Theorielessen

Verkeersschool Gert van Beek geeft vanaf nu ook een dag cursus gericht op de auto theorie. Dit in samenwerking met Autorijschool van de Berg. Meld je aan!

Elke laatste zaterdag van de maand

Bij Verkeersschool Gert van Beek kun je nu ook terecht voor je auto theorie lessen.

Wij zijn super blij dat wij vanaf nu een nog completer pakket kunnen aanbieden. Naast het auto rijlessen kun je nu dus ook bij ons terecht voor je theorie lessen. In samenwerking met Autorijschool van den Berg uit Ermelo gaan wij (in eerste instantie) 1x per maand een theorie lesdag verzorgen.

Dit vind plaats op de laatste zaterdag van de maand*. 

 

De kosten voor deze dag bedragen € 75,00 per persoon per dag. Dit bedrag is excl. de kosten voor het CBR theorie examen.

Deze theorie lesdag is NIET alleen voor leerlingen van Verkeersschool Gert van Beek of Autorijschool van den Berg. IEDEREEN is welkom, ook al les je bij een andere rijschool.

 

Dus heb jij, of iemand van je familie of vrienden moeite met de theorie dan ben jij/hij/zij van harte welkom bij onze theorie lesdag. Tijdens deze dag leggen we de theorie lesstof uit, gaan we in op jouw vragen en doen we een aantal oefenexamens welke na afloop besproken en uitgelegd zullen worden.

 

*vraag naar de exacte data i.v.m. evt. wijzigingen.

Rijles € 46,- per uur! Bel ons vandaag nog! 06 – 205 691 49