Wie zijn wij

We zijn een jonge rijschool met veel energie en willen op een leuke, gezellige manier ervoor zorgen dat je eerste rijervaring een onvergetelijke ervaring wordt. We vinden het heel belangrijk dat je na het behalen van je rijbewijs veilig de weg op gaat.

Aangenaam…

Gert van Beek

Mijn naam is Gert van Beek, getrouwd en woonachtig in Putten. Verkeer heeft van jongs af aan al mijn interesse gehad en omgaan met klanten was mij ook niet vreemd. Dan is de link snel gelegd om rij-instructeur te worden.

Na een voorspoedige opleiding kon ik meteen aan het werk bij een grote rijschool in Putten. Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een bekwaam rijinstructeur met een hoog slagingspercentage (gemiddeld 80%). Mijn werkzaamheden bestonden uit, rijles voor cat. B (auto), het geven van theorieles (groepen en individueel), rijles geven aan cursisten met geen of beperkt gehoor, opfriscursussen en interne begeleiding.

Eind 2013 hebben mijn vrouw en ik besloten om te gaan starten met een eigen rijschool in Putten. Aangemoedigd door familie, (oud) leerlingen, ouders van leerlingen en kennissen zijn we zaterdag 1 maart 2014 begonnen en gaan met veel plezier de toekomst tegemoet.

Paulina Bakkenes

Mijn naam is Paulina Bakkenes en ben inmiddels een aantal jaren werkzaam als rij- instructrice. Samen met mijn man, dochter en twee honden woon ik in Ermelo.

Ik heb onder begeleiding van onder andere Gert de kneepjes van het vak geleerd en mag sinds 1 april 2016 bij Verkeersschool Gert van Beek aan de slag!

Tijdens de rijlessen vind ik het belangrijk dat er een gelijkwaardige, ontspannen en gezellige sfeer is. Ondertussen is mijn doel om de leerling in zo min mogelijk uren in één keer te laten slagen.

Bel ons vandaag nog! 06 – 205 691 49