Wie zijn wij

We zijn een jonge rijschool met veel energie en willen op een leuke, gezellige manier ervoor zorgen dat je eerste rijervaring een onvergetelijke ervaring wordt. We vinden het heel belangrijk dat je na het behalen van je rijbewijs veilig de weg op gaat.

Aangenaam…

Gert van Beek

Even voorstellen;

Mijn naam is Gert van Beek, getrouwd en woonachtig in Putten.

Na de MAVO en de HAVO (Putten/Ermelo) doorlopen te hebben ben ik in 1984 bij de politie terecht gekomen. Ik heb dit werk ruim 17 jaar met veel plezier  gedaan.

Na enige tijd in een beveiligings- en particulier onderzoeksbedrijf gewerkt te hebben, ben ik in 2010 in de rijschoolwereld gestapt. Hier heb ik enkele jaren bij een grote rijschool in Putten gewerkt waarna mijn vrouw en ik op 1 maart 2014 voorzichtig met één lesauto zijn begonnen. Op dit moment rijden we met 3 nieuwe en moderne VW Golf 8 rond.

Het is belangrijk dat het in de lesauto een ontspannen en een leerzame sfeer is. Hierdoor wordt de stof sneller opgepakt en begrepen. Een ieder zal dus net zoveel les krijgen als dat hij/zij nodig heeft.

Wij hopen je in één van onze lesauto’s te mogen begroeten.

Bernice Jaarsma

Mijn naam is Bernice Jaarsma en ook ik ben woonachtig in Putten.

Sinds mei 2022 ben ik werkzaam voor Gert. Het grappige is dat ik ook bij hem mijn rijbewijs heb gehaald.

Ik heb een enorme passie voor autorijden en verkeer, en vind het fijn om hier dagelijks mee aan de slag te kunnen gaan.

Als instructeur vind ik het belangrijk dat cursisten zich op hun gemak voelen en met plezier leren autorijden.

Naast mijn dagelijkse werk ben ik sportief als ruiter en in de sportschool. Ook zie je mij misschien wel eens lopen door Putten/Ermelo met mijn hond Loeka. Deze lieve hond heeft het niet zo op Gert (hij is al een keer gebeten).

Dick de Vries

Mijn naam is Dick de Vries, woonachtig in Almere, in 2009 begonnen als rij-instructeur in de regio Hilversum/Eemnes, in 2013 instructie gaan geven in de regio Harderwijk.
Tot op heden combineer ik het lesgeven nog met een kantoorbaan voor drie dagen in de week in de automotive branche.
Alles draait bij mij dus om mobiliteit, een beginnend bestuurder opleiden om op een veilige wijze aan het verkeer te kunnen deelnemen, daar doen we het voor, dat geeft voldoening.
Mijn instructiestijl is duidelijk en bovendien rustig, opbouwend in moeilijkheidsgraad, daar waar nodig is er voldoende ruimte voor herhalingen, waarbij fouten en vergissingen maken geen punt is, dat hoort bij het leerproces, gezamenlijk op een leuke manier op weg naar het einddoel het felbegeerde roze pasje.
Vanwege de behoefte ben ik ook gespecialiseerd in rijopleidingen op maat voor mensen die faalangst hebben, of een andere beperking zoals b.v. ADD, ADHD en Autisme. Ik heb specifieke trainingen en opleidingen gevolgd om met deze bijzondere doelgroep(en) om te kunnen gaan, en les te kunnen geven.
Dus zie ik je binnenkort in de lesauto? Je bent van harte welkom.

Bel ons vandaag nog! 06 – 205 691 49