Wie zijn wij

We zijn een jonge rijschool met veel energie en willen op een leuke, gezellige manier ervoor zorgen dat je eerste rijervaring een onvergetelijke ervaring wordt. We vinden het heel belangrijk dat je na het behalen van je rijbewijs veilig de weg op gaat.

Aangenaam…

Gert van Beek

Mijn naam is Gert van Beek, getrouwd en woonachtig in Putten. Verkeer heeft van jongs af aan al mijn interesse gehad en omgaan met klanten was mij ook niet vreemd. Dan is de link snel gelegd om rij-instructeur te worden.

Na een voorspoedige opleiding kon ik meteen aan het werk bij een grote rijschool in Putten. Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een bekwaam rijinstructeur met een hoog slagingspercentage (gemiddeld 80%). Mijn werkzaamheden bestonden uit, rijles voor cat. B (auto), het geven van theorieles (groepen en individueel), rijles geven aan cursisten met geen of beperkt gehoor, opfriscursussen en interne begeleiding.

Eind 2013 hebben mijn vrouw en ik besloten om te gaan starten met een eigen rijschool in Putten. Aangemoedigd door familie, (oud) leerlingen, ouders van leerlingen en kennissen zijn we zaterdag 1 maart 2014 begonnen en gaan met veel plezier de toekomst tegemoet.

Paulina Bakkenes

Mijn naam is Paulina Bakkenes en ben inmiddels een aantal jaren werkzaam als rij- instructrice. Samen met mijn man, dochter en twee honden woon ik in Ermelo.

Ik heb onder begeleiding van onder andere Gert de kneepjes van het vak geleerd en mag sinds 1 april 2016 bij Verkeersschool Gert van Beek aan de slag!

Tijdens de rijlessen vind ik het belangrijk dat er een gelijkwaardige, ontspannen en gezellige sfeer is. Ondertussen is mijn doel om de leerling in zo min mogelijk uren in één keer te laten slagen.

Ed Logtenberg

Mijn naam is Ed Logtenberg. Ik woon in Harderwijk samen met mijn vrouw. Sinds 2009 ben ik rij instructeur en per 1 maart 2018 mag ik het team van Verkeersschool Gert van Beek versterken. Mijn naam zal in Putten bekend zijn aangezien ik veel in Putten gelest heb.

Ik zorg in de auto voor een ontspannen sfeer door het instrueren op een afwisselende serieuze en humoristische wijze waarbij het belang van de leerling op de eerste plaats komt.

Samen zorgen we er voor dat je op een snelle en goede manier je populaire roze pas haalt.

Erik Majoor

Mijn naam is Erik Majoor, getrouwd met Janneke, heb 3 prachtige kinderen en ben woonachtig in Zwartsluis (Ov). Sinds 2014 ben ik actief bezig als rij-instructeur voor rijbewijs B en BE (aanhangwagen).

Het leuke is dat je leerlingen van 16,5 jaar en tot nu toe 63 jaar in de auto hebt zitten en ieder zo zijn eigen verhaal heeft waardoor je ook een luisterend oor bent met een grap en een grol. Veiligheid, rust, humor en persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, zo begeleid ik ook leerlingen met faalangst.

Mijn doel is jou het gevoel te geven dat je veilig de weg op kan ook zonder mijn begeleiding. Ik werk vanaf januari 2019 bij Verkeersschool Gert van Beek als franchisenemer. Dit doe ik voor een aantal dagen in de week en ik proef hier een leuke ongedwongen sfeer, waar leerlingen centraal staan.

Bel ons vandaag nog! 06 – 205 691 49