Wie zijn wij

We zijn een jonge rijschool met veel energie en willen op een leuke, gezellige manier ervoor zorgen dat je eerste rijervaring een onvergetelijke ervaring wordt. We vinden het heel belangrijk dat je na het behalen van je rijbewijs veilig de weg op gaat.

Aangenaam…

Gert van Beek

Mijn naam is Gert van Beek, getrouwd en woonachtig in Putten. Verkeer heeft van jongs af aan al mijn interesse gehad en omgaan met klanten was mij ook niet vreemd. Dan is de link snel gelegd om rij-instructeur te worden.

Na een voorspoedige opleiding kon ik meteen aan het werk bij een grote rijschool in Putten. Hier heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een bekwaam rijinstructeur met een hoog slagingspercentage (gemiddeld 80%). Mijn werkzaamheden bestonden uit, rijles voor cat. B (auto), het geven van theorieles (groepen en individueel), rijles geven aan cursisten met geen of beperkt gehoor, opfriscursussen en interne begeleiding.

Eind 2013 hebben mijn vrouw en ik besloten om te gaan starten met een eigen rijschool in Putten. Aangemoedigd door familie, (oud) leerlingen, ouders van leerlingen en kennissen zijn we zaterdag 1 maart 2014 begonnen en gaan met veel plezier de toekomst tegemoet.

Bernice Jaarsma

Mijn naam is Bernice Jaarsma en ook ik ben woonachtig in Putten. Na mijn hbo-studie International Business & Languages te hebben afgerond begin 2021 en een tijd als intercedent werkzaam te zijn geweest, kwam ik er helaas achter dat kantoorwerk toch echt niks voor mij is. Ik ben liever meer onder de mensen, dan de hele dag op de mail of op mijn telefoon. Gert heeft mij zelf een aantal jaar terug aan mijn rijbewijs geholpen, en dankzij hem heb ik een passie en liefde voor het autorijden gevonden. Verkeer en autorijden ben ik altijd zo leuk blijven vinden, dat ik heb bedacht dat ik deze passie ook wil doorgeven aan anderen. Na een spoedcursus en een leerzame stage bij Gert, mag ik mij sinds 3 mei 2022 officieel rij-instructeur noemen!
Naast auto rijden ben ik graag actief bezig. Ik heb twee paarden die ik bijna dagelijks rijd, loop graag hard, en men kan mij regelmatig door Putten zien lopen met mijn hond Loeka. Deze lieve hond heeft het niet zo op Gert (hij is al een keer gebeten).

Bel ons vandaag nog! 06 – 205 691 49